Plantilla Porta de Mariola F.S. 2011/12

lunes, 15 de noviembre de 2010

Jornada 6

C.D.F.S. Benissa 5-1 PORTA DE MARIOLA F.S.

Partit amb resultat enganyós per conforme va transcórrer. El Porta de Mariola F.S. va fer una primera part molt bona, però va faltar sort de cara a gol en la porteria rival. Va defendre molt bé (defensa molt intensa i seriosa) i va disposar de moltíssimes contres que no va poder transformar. En una d´elles s´avançava al marcador mitjançant una combinació entre Talaya i Aarón. Faltant 1 minut per a concluir la primera part el Benissa aconseguia igualar el marcador 1-1, després de desaprofitar el Porta de Mariola F.S. el que podia haver sigut el 0-2.

Després del gol psicològic del Benissa, el Porta afrontava la segona part amb el mateix plantejament que durant el primer acte, però 2 errades defensives, que van pareixer fotocopies, faltant 5 minuts per a la conclussió del partit deixaven el marcador amb el 3-1. Els altres 2 gols locals van arribar al final del partit aprofitant el risc que el Porta va assumir al traure porter-jugador. Hi hauria que comentar que l´arbitratje va ser netament cassolà, no assenyalant un clar penalti a Pelu, que podia haver canviat el partit. Però no valen escuses, ja que el partit es va regalar en dos jugades en les quals hi ha que estar clavats en el partit, no donan-li a la boqueta, aiaiaiaiai!!!

De moment el Porta ha sumat 6 punts (2 victòries) en 6 partits, però hi ha que dir que 3 dels 4 partits perduts han sigut front el líder (Elche Wonders) i amb els següents perseguidors (Almoradí i Benissa). La setmana que ve s´enfronta al Serelles Alcoià, concretament el dissabte 20 a les 16,30 hores.